Carrer Creus s/n, 07550 Son Servera
Generació 2010 General 2021-22 PRIMERA SETMANA SUPERADA!

PRIMERA SETMANA SUPERADA!

(categoryA)
Començar aquest curs ha estat com fer una prova amb moltes dificultats. Per començar quan els mestres vam arribar a l’escola es van haver d’organitzar i pensar-ho tot segons les normes del Covid.

Sols pensar amb l’alegria que vam tenir tots i totes quan ens vam reunir a la classe ho va valer la pena.

El primer dia vam fer activitats per posar-nos al dia, nosaltres a diferència dels altres grups de nivell seguim amb la mateixa tutora, n’Àngela, ja la coneixem però els demés companys tenen Na Xisca Servera i na MªJosé Gonzàlez.
Tenim na Rosa Martínez, d’anglès, na Bel Morey d’educació física i de religió continuam tenint a na Cristina Pulido.
Al llarg de la setmana hem anat fent activitats i hem anat preparant tot el material, ara el tenim cadascú davall sa taula i a una estanteria però envers de tenir-ho tots junts és com un caseller cadascun té una casella i no es pot mesclar.
Berenam a la classe i desprès sortim al pati, ens ha tocat la meitat del camp de futbol i no ens podem moure d’allà, però ens ho hem passat divertit fent jocs a distància.
Dijous va arribar un company nou a la classe li diuen Gabriel així que ara serem 20.
La setmana que ve serà un poc feixuga ja que començam ses proves inicials.
Hem acabat la setmana amb l’ordinador, la pantalla i la classe amb condicions per poder començar el curs i passar-ho el millor posible esperem que les mestres pensin coses divertides.

Libre de virus. www.avast.com