Carrer Creus s/n, 07550 Son Servera
Generació 2010 General 2021-22 JO VULL SER CIENTÍFICA

JO VULL SER CIENTÍFICA

    Amb motiu de l’11 F Dia internacional de la Dona i la Nina en la ciència, la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, a través del CEP IBSTEAM, posa en marxa un concurs de vídeos escolars amb l’objectiu de visibilitzar el paper de la dona en la ciència i de fomentar les vocacions científiques entre les nines. Per això, els participants hauran d’elaborar un anunci adreçat a conscienciar el públic de l’existència d’una bretxa de gènere en els camps científics i de motivació de les noves generacions.

Els de cinquè hi hem participat, ens hem organitzat, hem intentat participar tots i totes però al final hem enviat aquests  vídeos.

ENHORABONA A TOTS I A TOTES,

MOLT BONA FEINA.