Carrer Creus s/n, 07550 Son Servera
Generació 2010 Classe A COMENÇAM L’ESCOLA!

COMENÇAM L’ESCOLA!

El primer dia d’escola va anar molt bé. 

Tots ens vam reunir i vam estar molt contents encara que alguns venien enfadats per que començava l’escola,encara hi ha el covid  i per tots noltros tot és molt pesat i cansat. 

Molts de nosaltres teniem una idea de lo que era 6è però quan varem arribar era totalment diferent, per això mateix molts de nosaltres volem que sigui lo més aviat i xulo. 

Tots els nins i nines de 6èA esperam que aquest curs no sigui molt difícil i que tots poguem passar a l’institut molt contents i amb ganes (alguns). 

Ara ens esteim posant les piles i per això la classe avança més aviat i molt més ràpid que fa un parell de setmanes.

Dia 4 d’octubre ,a la classe, ens  varen deixar ajuntar-nos per grups amb els companys i companyes, en teniem moltes ganes.

Tots sabem que ara hi ha covid-19, hem de dur les mascaretes i dur-les molesta molt. Poc a poc ens anam adaptant a la situació del covid-19, alguns tenim l’esperança de què això passi ràpid, molt ràpid.

 La classe de 6èA tenim moltes  ganes de  ajuntar-nos amb els demés companys de sisè B i sisè C . Ens fa molta d’il.lusió poder estar al pati junts.

Tots  tenim moltes de ganes de jugar a futbol,  a la classe  ens encanta jugar a futbol i disfrutar d’aquest hermós esport, som bastants futbolers.

Ara jugam a pinc-pong perquè ara mateix és l’únic joc que podem jugar amb distància!

 Aquestes setmanes al pati no hem tengut molt de material, quan vam arribar a la classe que ens tocava ( sisè A) no hi va haver  el material de l’any passat, es veu que no el varen cuidar massa, a  noltros ens va costar molt que el material que teniem a la classe estàs en bon estat, vam fer el que vam poder i més per poder tenir material al pati. Fa una setmana que vam fer  una proposta i no fa massa dies que ens va arribar el nou material.

També ens han posat una pissarra nova, l’altre era de les antigues que escrivíem en guix, aquesta és per escriure en rotuladors.

  Aquest any no podem fer viatge de estudis, tenim plantejades moltes excursions. Ara estam estudiant l’edat Moderna i la primera sortida ha estat  dia 19 d’octubre que varem anar a La Seu (Palma). A alguns ens va agradar molt i a altres no. 

Escrit per: Joan Capó, Paula Paño, Marc Riera, Hugo Miró i Llucia Ripoll.